Novinky

Webinář: Spravedlivá transformace pro mladé / Youth for Just Transition

Webinář: Spravedlivá transformace pro mladé / Youth for Just Transition

21.04.2022

Zveme všechny aktivitní studenty a žáky, mladé lidi a všechny další zájemce na online webinář Moravskoslezského kraje o budoucnosti našeho regionu a životě mladých lidí v něm. Na workshopu představíme strategické projekty kraje, které se připravují z OP Spravedlivá transformace. Hlavním cílem je zapojit do diskuse aktivní mladé lidi z regionu. Úspěšný transformační příběh Moravskoslezského kraje se totiž neobejde bez těch, kteří budou utvářet jeho budoucnost.

Akci pořádáme ve spolupráci s Centrem PANT v rámci Konference o budoucnosti Evropy za účasti eurokomisařky Věry Jourové a hejtmana Moravskoslezského kraje.

Workshop bude probíhat 4. 5. od 17:00 v angličtině, a to online, ale i osobně v Centru PANT. Zaregistrujte se prosím do 2. května přes tento fomulář. Následně zašleme link k připojení a pozveme vybrané osoby na místo.

Successful transformation story of the Moravian-Silesian Region cannot happen without those who will live and shape its future. That is why young people must be involved in the Just transition process. Come discuss the future of our region!

The event takes place on Wednesday, 4 May at 17 pm.

Even type: Hybrid (online + on site for limited numbers of participants in Centrum PANT), please register till Monday, 2 May. After your registration, you will receive the link or invitation for on site participation.

Language: English

The aim of the workshop is to present projects and activities that are being prepared from Just Transition Fund and could make a needed positive change for future generations and to prevent brain drain of young talented people or offer them an attractive place to return to.

Kontakty